Danny Ghosen in gesprek met streetracer Erkan: "Ik heb 310 km/u gereden" (video)

Danny Ghosen in gesprek met streetracer Erkan: "Ik heb 310 km/u gereden" (video)

Morgen (donderdag 25 november) zien we weer een nieuwe aflevering van Danny's Wereld. Danny Ghosen benadert in dit programma mensen met een open vizier, deinst niet terug als het bedreigend wordt en legt zo bloot wat de problemen zijn en waar ze vandaan komen. Deze week is hij bij een straatrace in Den Haag, deze zijn illegaal maar toch vinden ze plaats. Bekijk hieronder een fragment met streetracer Erkan.

Lees verder onder de video.

<em>Danny Ghosen</em> in gesprek met streetracer <em>Erkan</em>: &quot;Ik heb 310 km/u gereden&quot; (video) Morgen (donderdag 25 november) zien we weer een nieuwe aflevering van Danny's Wereld. Danny Ghosen benadert in dit programma mensen met een open vizier, deinst niet terug als het bedreigend wordt en legt zo bloot wat de problemen zijn en waar ze vandaan komen. Deze week is hij bij een straatrace in Den Haag, deze zijn illegaal maar toch vinden ze plaats. Bekijk hieronder een fragment met streetracer Erkan. Lees verder onder de video. 310 km/uDanny Ghosen volgt streetracer Erkan uit Den Haag. Samen met andere liefhebbers gaat hij regelmatig naar afgelegen plekken om tegen elkaar te racen: "We doen zoveel aan onze auto's, die autos willen we dan natuurlijk ook testen", aldus Erkan. Dat doen ze op de openbare weg en is tot teleurstelling van Erkan illegaal. Het hardste dat hij heeft gereden is 310 km/u. Straatracen is een extreem dure hobby. Tienduizenden euro's worden erin gestoken om elke keer sneller te kunnen zijn dan de concurrenten. Bekijk een fragment van de uitzending van donderdag 25 november hierboven. Danny's wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Danny's Wereld over de groeiende cocaïnesmokkel in de Rotterdamse haven Bekijk deze video » Zien: Danny Ghosen spreekt een dominee in Danny's Wereld: "De overheid is een sekte" Bekijk deze video »

310 km/u
Danny Ghosen volgt streetracer Erkan uit Den Haag. Samen met andere liefhebbers gaat hij regelmatig naar afgelegen plekken om tegen elkaar te racen: "We doen zoveel aan onze auto's, die autos willen we dan natuurlijk ook testen", aldus Erkan. Dat doen ze op de openbare weg en is tot teleurstelling van Erkan illegaal. Het hardste dat hij heeft gereden is 310 km/u. Straatracen is een extreem dure hobby. Tienduizenden euro's worden erin gestoken om elke keer sneller te kunnen zijn dan de concurrenten. Bekijk een fragment van de uitzending van donderdag 25 november hierboven.

Danny's wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Danny Ghosen in gesprek met streetracer Erkan: "Ik heb 310 km/u gereden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV