Ernst Kuipers in Op1: "Belangrijke operaties kunnen in Limburg niet meer doorgaan"

Ernst Kuipers in Op1: "Belangrijke operaties kunnen in Limburg niet meer doorgaan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Ernst Kuipers was woensdagavond te gast bij Op1 om te praten over het stijgende aantal coronabesmettingen en de persconferentie van aankomende vrijdag. Wat is er nodig? “Een ombuiging in de trend. (…) Ernstige zorg in Limburg wordt al afgeschaald.”

Lees verder onder de video.

Ernst Kuipers in <em>Op1</em>: &quot;Belangrijke operaties kunnen in Limburg niet meer doorgaan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Ernst Kuipers was woensdagavond te gast bij Op1 om te praten over het stijgende aantal coronabesmettingen en de persconferentie van aankomende vrijdag. Wat is er nodig? “Een ombuiging in de trend. (…) Ernstige zorg in Limburg wordt al afgeschaald.” Lees verder onder de video. Lange wegVolgens Kuipers hebben we nog een lange weg te gaan. “Als de trendbreuk nu zou worden ingezet, dan duurt dat nog minstens twee weken voordat we dat in de IC-opnames merken. Maar de stijging is er nog niet uit.” Ook vertelt Kuipers dat er in onder andere Limburg al zware operaties worden afgezegd. Dat geldt bijvoorbeeld voor urgente kankerbehandelingen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Ali B ziet huilende relschoppers in rechtbank: "Nodig ze uit aan tafel" Bekijk deze video » Op1 gemist? Ernst Kuipers: "Harde coronamaatregelen nu nodig" Bekijk deze video » Jennifer Bergkamp vertelt in Op1 dramatisch verhaal over thuiszorg: "We hebben niks" Bekijk deze video » Buurtzorg-eigenaar Jos de Blok in Op1: "Uitstellen lockdown is alleen maar meer ellende" Bekijk deze video » Zien: Ernst Kuipers pleit voor rigoureus handelen, maar stijging cijfers zal nog doorgaan Bekijk deze video » Op1 gemist? Schrijnende toestanden in de thuiszorg: "Je laat mensen in paniek achter" Bekijk deze video » Op1: leraar Lucelle Comvalius durft moeder niet te bezoeken vanwege besmettingen op school Bekijk deze video » Attje Kuiken fel tegen schoolsluiting: "Scholen dupe van te laat ingrijpen kabinet" Bekijk deze video »
Talkshow :
Ernst Kuipers in Op1: "Belangrijke operaties kunnen in Limburg niet meer doorgaan"

Lange weg
Volgens Kuipers hebben we nog een lange weg te gaan. “Als de trendbreuk nu zou worden ingezet, dan duurt dat nog minstens twee weken voordat we dat in de IC-opnames merken. Maar de stijging is er nog niet uit.” Ook vertelt Kuipers dat er in onder andere Limburg al zware operaties worden afgezegd. Dat geldt bijvoorbeeld voor urgente kankerbehandelingen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ernst Kuipers in Op1: "Belangrijke operaties kunnen in Limburg niet meer doorgaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV