Talkshow M gemist? Nazmiye Oral maakt een vuist tegen vrouwengeweld

Talkshow M gemist? Nazmiye Oral maakt een vuist tegen vrouwengeweld

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 25 november. Je kan ook de hele uitzending van 25 november terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Talkshow <em>M</em> gemist? <em>Nazmiye Oral</em> maakt een vuist tegen <em>vrouwengeweld</em> Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 25 november. Je kan ook de hele uitzending van 25 november terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Actrice Nazmiye Oral maakt bij Talkshow M een vuist tegen vrouwengeweld. Sinds het begin van de coronapandemie is er namelijk een forse toename van huiselijk geweld te zien en dan vooral onder vrouwen. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Nazmiye Oral maakt een vuist tegen vrouwengeweld

Actrice Nazmiye Oral maakt bij Talkshow M een vuist tegen vrouwengeweld. Sinds het begin van de coronapandemie is er namelijk een forse toename van huiselijk geweld te zien en dan vooral onder vrouwen.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Nazmiye Oral maakt een vuist tegen vrouwengeweld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV