Shownieuws: Maxime Meiland over Hallmark-rel

Shownieuws: Maxime Meiland over Hallmark-rel

Hallmark wenst niet langer geassocieerd te worden met de familie Meiland, na uitspraken van Erica over moslimvrouwen, en heeft de hele collectie rondom de SBS-sterren uit de handel gehaald. Wat vindt Maxime van alle ophef: "Ik vind het heel erg dubbel. Aan de ene kant snap ik dat ze neutraal willen blijven en dat is ook wel waar zij voor staan. Aan de andere kant denk: ze hebben het eigenlijk meteen offline gehaald en het toen pas met ons besproken." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: Maxime Meiland over <em>Hallmark-rel</em> Hallmark wenst niet langer geassocieerd te worden met de familie Meiland, na uitspraken van Erica over moslimvrouwen, en heeft de hele collectie rondom de SBS-sterren uit de handel gehaald. Wat vindt Maxime van alle ophef: "Ik vind het heel erg dubbel. Aan de ene kant snap ik dat ze neutraal willen blijven en dat is ook wel waar zij voor staan. Aan de andere kant denk: ze hebben het eigenlijk meteen offline gehaald en het toen pas met ons besproken." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Maxime Meiland wint Loden Leeuw als meest irritante reclamemakende influencer Bekijk deze video » Uitspraken Erica Meiland over moslims hebben grote gevolgen, Hallmark stopt samenwerking Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Maxime Meiland over Hallmark-rel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV