Docu Alsof ik Palestina heb gestolen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Alsof ik Palestina heb gestolen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Alsof ik Palestina heb gestolen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is om 20:25 uur de documentaire Alsof ik Palestina heb gestolen te zien op NPO 2. In deze documentaire onderzoekt Frans Bromet de oorzaken van de bedreiging en vernielingen van het joodse restaurant HaCarmel in Amsterdam. IsraëlKritiek op Israël wordt vaak aangemerkt als antisemitisme, met name door een deel van de Joodse gemeenschap. In hoeverre is dat ook zo? Bromet vraagt het aan mensen met verschillende standpunten over dit ingewikkelde onderwerp. RechtsordeIs kritiek op een land namelijk hetzelfde als kritiek op een religie of volk? Israël lijkt zich weinig aan te trekken van de internationale rechtsorde. Weinig landen nemen daar stelling tegen. Is het goed om Israël met zijden handschoenen te behandelen?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is om 20:25 uur de documentaire Alsof ik Palestina heb gestolen te zien op NPO 2. In deze documentaire onderzoekt Frans Bromet de oorzaken van de bedreiging en vernielingen van het joodse restaurant HaCarmel in Amsterdam.

Israël
Kritiek op Israël wordt vaak aangemerkt als antisemitisme, met name door een deel van de Joodse gemeenschap. In hoeverre is dat ook zo? Bromet vraagt het aan mensen met verschillende standpunten over dit ingewikkelde onderwerp.

Rechtsorde
Is kritiek op een land namelijk hetzelfde als kritiek op een religie of volk? Israël lijkt zich weinig aan te trekken van de internationale rechtsorde. Weinig landen nemen daar stelling tegen. Is het goed om Israël met zijden handschoenen te behandelen?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV