Zien: Henk Westbroek wil gratis winkelen bij Albert Heijn na songtekst-rel

Zien: Henk Westbroek wil gratis winkelen bij Albert Heijn na songtekst-rel

Zien: <em>Henk Westbroek</em> wil gratis winkelen bij <em>Albert Heijn</em> na songtekst-rel Afgelopen weekend zag Henk Westbroek tot zijn grote verbazing de tekst "Sinterklaas wie scant hem niet" op de scanners van de Albert Heijn staan. Het is overduidelijk een verbastering van zijn songtekst "Sinterklaas wie kent hem niet", maar Westbroek was hierin niet gekend. Hij wist wel een oplossing: de zanger wilde graag een kwartier gratis winkelen met de grootste winkelkar die ze hebben. En nee, dat is niet voor hemzelf: al het voedsel gaat naar de voedselbank. Bekijk het gesprek met Henk Westbroek hierboven. Bekijk ook Henk Westbroek over Pieter Omtzigt: ''Men wilde dolgraag van hem af'' Bekijk deze video » Video: 'Woeste Henk Westbroek beticht Albert Heijn van diefstal' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Afgelopen weekend zag Henk Westbroek tot zijn grote verbazing de tekst "Sinterklaas wie scant hem niet" op de scanners van de Albert Heijn staan. Het is overduidelijk een verbastering van zijn songtekst "Sinterklaas wie kent hem niet", maar Westbroek was hierin niet gekend. Hij wist wel een oplossing: de zanger wilde graag een kwartier gratis winkelen met de grootste winkelkar die ze hebben. En nee, dat is niet voor hemzelf: al het voedsel gaat naar de voedselbank.

Bekijk het gesprek met Henk Westbroek hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Henk Westbroek wil gratis winkelen bij Albert Heijn na songtekst-rel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV