Viroloog Kikkert: "Snelle verspreiding Omikron hoeft niet te betekenen dat we groot probleem hebben" (video)

Viroloog Kikkert: "Snelle verspreiding Omikron hoeft niet te betekenen dat we groot probleem hebben" (video)

Je kunt geen krant openslaan of een talkshow bekijken of de Omikronvariant van het coronavirus komt voorbij. Over het gevaar van de mutatie, die in de meeste gevallen voor milde klachten zou zorgen, verschillen de meningen nogal. Marjolein Kikkert, moleculair viroloog: "Waarschijnlijk wordt hij makkelijker overgedragen want hij lijkt zich wat snel te verspreiden. Maar dat hoeft niet perse te betekenen dat we nu opeens weer een heel groot probleem hebben." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Viroloog Kikkert: &quot;Snelle verspreiding <em>Omikron</em> hoeft niet te betekenen dat we groot probleem hebben&quot; (video) Je kunt geen krant openslaan of een talkshow bekijken of de Omikronvariant van het coronavirus komt voorbij. Over het gevaar van de mutatie, die in de meeste gevallen voor milde klachten zou zorgen, verschillen de meningen nogal. Marjolein Kikkert, moleculair viroloog: "Waarschijnlijk wordt hij makkelijker overgedragen want hij lijkt zich wat snel te verspreiden. Maar dat hoeft niet perse te betekenen dat we nu opeens weer een heel groot probleem hebben." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Beau: werken bestaande coronavaccins ook tegen Omikron? Bekijk deze video » Beau: 'Lange Frans zit verhaal al te typen, over Omikron-code die te downloaden is' Bekijk deze video »
TV :
Viroloog Kikkert: "Snelle verspreiding Omikron hoeft niet te betekenen dat we groot probleem hebben" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Viroloog Kikkert: "Snelle verspreiding Omikron hoeft niet te betekenen dat we groot probleem hebben" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV