Bekijk de eerste beelden van De Reis Van je Genen met Caroline Tensen

Bekijk de eerste beelden van De Reis Van je Genen met Caroline Tensen

Al jaren leven deze mensen in onzekerheid over hun biologische familie. In De Reis Van Je Genen schiet Caroline Tensen te hulp. Bekijk de trailer van het nieuwe RTL 4-programma hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden van <em>De Reis Van je Genen</em> met <em>Caroline Tensen</em> Al jaren leven deze mensen in onzekerheid over hun biologische familie. In De Reis Van Je Genen schiet Caroline Tensen te hulp. Bekijk de trailer van het nieuwe RTL 4-programma hieronder. Lees verder onder de video. DNA-techniekenHet is niet voor iedereen vanzelfsprekend om te weten waar je vandaan komt. In het nieuwe programma De Reis Van je Genen gaan Caroline Tensen en familiedetective Els Leijs met behulp van de nieuwste dna-technieken op zoek naar de missende puzzelstukjes voor deelnemers. De Reis Van je Genen is vanaf 7 december op RTL 4 te zien. Vanaf dan kun je alle fragmenten van De Reis Van je Genen terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Caroline Tensen openhartig over overgang: "Huilen tijdens wandeling met de hond" Bekijk deze video » Bekijk de beelden van docu Het Verboden Woord over Caroline Tensens overgang Bekijk deze video »

DNA-technieken
Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om te weten waar je vandaan komt. In het nieuwe programma De Reis Van je Genen gaan Caroline Tensen en familiedetective Els Leijs met behulp van de nieuwste dna-technieken op zoek naar de missende puzzelstukjes voor deelnemers.

De Reis Van je Genen is vanaf 7 december op RTL 4 te zien. Vanaf dan kun je alle fragmenten van De Reis Van je Genen terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de eerste beelden van De Reis Van je Genen met Caroline Tensen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV