Zien: Eva Jinek te gast in De Geknipte Gast

Zien: Eva Jinek te gast in De Geknipte Gast

Eva Jinek neemt vanavond plaats in de kappersstoel van Özcan Akyol. Het is niet de eerste keer dat hij haar interviewt. Vorig jaar was Jinek ook al te gast in Eus' Sterren Op Het Doek. Toen werd het een gesprek vol emotie. Bekijk hieronder de promo van De Geknipte Gast (1 december).

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Eva Jinek</em> te gast in <em>De Geknipte Gast</em> Eva Jinek neemt vanavond plaats in de kappersstoel van Özcan Akyol. Het is niet de eerste keer dat hij haar interviewt. Vorig jaar was Jinek ook al te gast in Eus' Sterren Op Het Doek. Toen werd het een gesprek vol emotie. Bekijk hieronder de promo van De Geknipte Gast (1 december). Lees verder onder de video. TranenEen dik jaar geleden was Jinek ook al te gast in Eus' andere interviewprogramma Sterren Op Het Doek. Tijdens het modelleren voor de portretschilders werd het destijds een gesprek waarbij de tranen rijkelijk vloeiden, met name toen haar zoon Pax aan bod kwam. Bekijk hierboven de promo van De Geknipte Gast met Eva Jinek als gast. Het hele gesprek met Nilüfer Gündogan en presentator Özcan Akyol zie je woensdagavond om 21.10 in De Geknipte Gast op NPO 2. Je kan De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de promo van De Geknipte Gast met Freek de Jonge Bekijk deze video » Kamerlid Nilüfer Gündogan te gast in De Geknipte Gast (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Eva Jinek te gast in De Geknipte Gast

Tranen
Een dik jaar geleden was Jinek ook al te gast in Eus' andere interviewprogramma Sterren Op Het Doek. Tijdens het modelleren voor de portretschilders werd het destijds een gesprek waarbij de tranen rijkelijk vloeiden, met name toen haar zoon Pax aan bod kwam. Bekijk hierboven de promo van De Geknipte Gast met Eva Jinek als gast.

Het hele gesprek met Nilüfer Gündogan en presentator Özcan Akyol zie je woensdagavond om 21.10 in De Geknipte Gast op NPO 2. Je kan De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Eva Jinek te gast in De Geknipte Gast of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV