Zien: Johnny de Mol en Lucille Werner zoenen bij HLF8

Zien: Johnny de Mol en Lucille Werner zoenen bij HLF8

Live vanuit Amsterdam spreekt Johnny de Mol elke werkdag met interessante gasten, met als doel een goed gesprek over positieve onderwerpen. Dinsdag 30 november was Lucille Werner de wingman van Johnny de Mol en er gebeurde iets onverwachts... Bekijk de beelden hieronder.

Zoenen
Gisteren zoenden Johnny de Mol en Lucille Werner elkaar op de Nederlandse televisie. Wel met een plastic bord ertussen, want het moest wel coronaproef. Bekijk hieronder het zoenmoment in de compilatie van dinsdag 30 november.

Zien: <em>Johnny de Mol</em> en <em>Lucille Werner</em> zoenen bij <em>HLF8</em> Live vanuit Amsterdam spreekt Johnny de Mol elke werkdag met interessante gasten, met als doel een goed gesprek over positieve onderwerpen. Dinsdag 30 november was Lucille Werner de wingman van Johnny de Mol en er gebeurde iets onverwachts... Bekijk de beelden hieronder. ZoenenGisteren zoenden Johnny de Mol en Lucille Werner elkaar op de Nederlandse televisie. Wel met een plastic bord ertussen, want het moest wel coronaproef. Bekijk hieronder het zoenmoment in de compilatie van dinsdag 30 november. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rooijakkers over de vloer: Art werd vegetariër door vleespastei van Lucille Werner Bekijk deze video » Rooijakkers over de vloer: Lucille Werner vertelt over spannendste dag uit carrière Bekijk deze video »

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Johnny de Mol en Lucille Werner zoenen bij HLF8 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV