HLF8-show vol Kerst, Sinterklaas en een beetje corona: "Johnny, schiet op" (video)

HLF8-show vol Kerst, Sinterklaas en een beetje corona: "Johnny, schiet op" (video)

Vanavond zullen o.a. Nick Schilder, Simon Keizer en Wendy van Dijk te gast zijn bij HLF8. Er zal worden gesproken over het 10-jarig bestaan van The Voice of Holland. Tijdens de repetities voor vanavond wordt er geroepen dat Johnny een beetje op moet schieten. Bekijk de beelden hieronder.

Sinterklaas
Johnny vertelt dat het een avond vol Sinterklaas, Kerst en een beetje corona wordt. Kijk vanavond om 19:30 uur naar SBS6 voor HLF8 met Johnny. Bekijk het fragment tijdens de repetities hieronder.

Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em>-show vol Kerst, Sinterklaas en een beetje corona: &quot;Johnny, schiet op&quot; (video) Vanavond zullen o.a. Nick Schilder, Simon Keizer en Wendy van Dijk te gast zijn bij HLF8. Er zal worden gesproken over het 10-jarig bestaan van The Voice of Holland. Tijdens de repetities voor vanavond wordt er geroepen dat Johnny een beetje op moet schieten. Bekijk de beelden hieronder. SinterklaasJohnny vertelt dat het een avond vol Sinterklaas, Kerst en een beetje corona wordt. Kijk vanavond om 19:30 uur naar SBS6 voor HLF8 met Johnny. Bekijk het fragment tijdens de repetities hieronder. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook HLF8: Johan Derksen speelt Ja/Nee en 'zoent' Johnny de Mol (video) Bekijk deze video » Johnny de Mol belt met Nick Schilder: "Bel jij Simon even, of hij ook komt"(HLF8) Bekijk deze video »
TV :
HLF8-show vol Kerst, Sinterklaas en een beetje corona: "Johnny, schiet op" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op HLF8-show vol Kerst, Sinterklaas en een beetje corona: "Johnny, schiet op" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV