Megarel rond Songfestival: 'Lakshmi gaat en Armin van Buuren & Jaap Reesema gepiepeld' (video)

Megarel rond Songfestival: 'Lakshmi gaat en Armin van Buuren & Jaap Reesema gepiepeld' (video)

Rick Romijn laat vrijdagochtend weten wie komend jaar Nederland zal gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival: Lakshmi. De keuze voor de 28-jarige zangeres verliep echter niet zonder slag of stoot: "Er is een megarel achter de schermen geweest. Want wie hadden er ook een plaat gemaakt voor het Songfestival? Armin van Buuren en Jaap Reesema. En die zijn door de AVROTROS afgeschreven." Bekijk het fragment van de Veronica Inside Ochtendshow hieronder.

UPDATE: onderstaande videolink werkt tijdelijk niet maar je kunt het fragment HIER ook bekijken

Megarel rond <em>Songfestival</em>: 'Lakshmi gaat en Armin van Buuren &amp; Jaap Reesema gepiepeld' (video) Rick Romijn laat vrijdagochtend weten wie komend jaar Nederland zal gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival: Lakshmi. De keuze voor de 28-jarige zangeres verliep echter niet zonder slag of stoot: "Er is een megarel achter de schermen geweest. Want wie hadden er ook een plaat gemaakt voor het Songfestival? Armin van Buuren en Jaap Reesema. En die zijn door de AVROTROS afgeschreven." Bekijk het fragment van de Veronica Inside Ochtendshow hieronder. UPDATE: onderstaande videolink werkt tijdelijk niet maar je kunt het fragment HIER ook bekijken Bekijk ook Lakshmi niet blij met vertrek bij Wie is de Mol?: "Ik voel mij genaaid" Bekijk deze video » LuckyTV: niesende Máxima valt uit tegen Jaap van Dissel, 'Houd je bek joh' Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Megarel rond Songfestival: 'Lakshmi gaat en Armin van Buuren & Jaap Reesema gepiepeld' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV