The Masked Singer: Ruben Nicolai en Haai gaan los op Gerard Joling-hit

The Masked Singer: Ruben Nicolai en Haai gaan los op Gerard Joling-hit

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van The Masked Singer. Ook nu wordt er weer een van de BN’ers onthuld die al weken een optreden verzorgd in een hysterisch pak. Wie in het haaienpak zit is vooralsnog een groot mysterie, maar deze kandidaat gaat in ieder geval lekker los samen met presentator Ruben Nicolai op de hit Maar Vanavond van Gerard Joling.

Bekijk de video van The Masked Singer hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: Ruben Nicolai en Haai gaan los op Gerard Joling-hit Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van The Masked Singer. Ook nu wordt er weer een van de BN’ers onthuld die al weken een optreden verzorgd in een hysterisch pak. Wie in het haaienpak zit is vooralsnog een groot mysterie, maar deze kandidaat gaat in ieder geval lekker los samen met presentator Ruben Nicolai op de hit Maar Vanavond van Gerard Joling. Bekijk de video van The Masked Singer hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. SPOILER: Bekijk hier de onthulling van de boekenwurm in The Masked Singer Bekijk deze video » Daphne Deckers in Jinek over The Masked Singer-avontuur: "Ver buiten comfortzone" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: Ruben Nicolai en Haai gaan los op Gerard Joling-hit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV