Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is NOS Journaal-verslaggever Gerri Eickhof te gast in Sterren op het doek, om 20:40 uur te zien op NPO 2. Hij gaat in gesprek met presentator Özcan Akyol en wordt ondertussen geportretteerd door drie kunstenaars. BekendsteGerri Eickhof is misschien wel de bekendste verslaggever van Nederland. Al meer dan veertig jaar brengt hij het nieuws in miljoenen huiskamers. In Amsterdam vertelt hij aan presentator Özcan Akyol hoe hij gevormd is door zijn lastige jeugd in Amsterdam-Noord. WasmachineOok komt zijn bijzondere relatie met zijn wasmachine voorbij, een liefde die hij blijkt te delen met kunstenaar Nanne. Aan de drie getalenteerde kunstenaars de uitdaging om Gerri Eickhof te vereeuwigen op het doek. Gerri mag uiteindelijk zelf een schilderij kiezen voor thuis. Alle fragmenten uit deze uitzending Sterren Op Het Doek: Gerri Eickhof open over zware jeugd in Amsterdam-Noord Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is NOS Journaal-verslaggever Gerri Eickhof te gast in Sterren op het doek, om 20:40 uur te zien op NPO 2. Hij gaat in gesprek met presentator Özcan Akyol en wordt ondertussen geportretteerd door drie kunstenaars.

Bekendste
Gerri Eickhof is misschien wel de bekendste verslaggever van Nederland. Al meer dan veertig jaar brengt hij het nieuws in miljoenen huiskamers. In Amsterdam vertelt hij aan presentator Özcan Akyol hoe hij gevormd is door zijn lastige jeugd in Amsterdam-Noord.

Wasmachine
Ook komt zijn bijzondere relatie met zijn wasmachine voorbij, een liefde die hij blijkt te delen met kunstenaar Nanne. Aan de drie getalenteerde kunstenaars de uitdaging om Gerri Eickhof te vereeuwigen op het doek. Gerri mag uiteindelijk zelf een schilderij kiezen voor thuis.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV