Viaplay wil Robert Doornbos niet: "Ik proefde geen respect, er kwam niet eens een aanbod" (Humberto)

Viaplay wil Robert Doornbos niet: "Ik proefde geen respect, er kwam niet eens een aanbod" (Humberto)

Viaplay, dat vanaf 2022 alle Formule 1-races uit gaat zenden, heeft vooralsnog geen interesse in de analyses van Robert Doornbos. De voormalig profcoureur ging wel bij ze op gesprek maar dat was geen succes: "Ik had een gesprek met ze maar ik proefde gewoon helemaal geen respect voor wat ik heb gedaan. Ik heb mezelf aangeboden maar ze wilden me niet hebben. Er kwam niet eens een aanbod."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 5 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Viaplay wil <em>Robert Doornbos</em> niet: &quot;Ik proefde geen respect, er kwam niet eens een aanbod&quot; (<em>Humberto</em>) Viaplay, dat vanaf 2022 alle Formule 1-races uit gaat zenden, heeft vooralsnog geen interesse in de analyses van Robert Doornbos. De voormalig profcoureur ging wel bij ze op gesprek maar dat was geen succes: "Ik had een gesprek met ze maar ik proefde gewoon helemaal geen respect voor wat ik heb gedaan. Ik heb mezelf aangeboden maar ze wilden me niet hebben. Er kwam niet eens een aanbod." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 5 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.
TV :
Viaplay wil Robert Doornbos niet: "Ik proefde geen respect, er kwam niet eens een aanbod" (Humberto)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV