Misdaadjournalist Pieter Huyberechts in Talkshow M over fatale ontgroening Sanda Dia

Misdaadjournalist Pieter Huyberechts in Talkshow M over fatale ontgroening Sanda Dia

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 8 december. Je kan ook de hele uitzending van 8 december terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Misdaadjournalist Pieter Huyberechts in <em>Talkshow M</em> over <em>fatale ontgroening</em> Sanda Dia Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 8 december. Je kan ook de hele uitzending van 8 december terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Tijdens een ontgroening bij studentenclub Reuzegom in Leuven overleed drie jaar geleden een 20-jarige ingenieursstudent, Sanda Dia. De achttien leden van de studentenclub, die de ontgroening hadden geleid, leken aan een zware straf te ontkomen. Totdat misdaadjournalist Pieter Huyberechts in de zaak dook en een onthutsende reconstructie schreef. Hij publiceerde zijn boek: Sanda Dia: de doop die leidde tot de dood. Bij Talkshow M vertelde hij dat het werken aan het boek indruk op hem maakte: "Ze werden in een rivier gegooid en de lichaamstemperatur daalde snel." Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Misdaadjournalist Pieter Huyberechts in Talkshow M over fatale ontgroening Sanda Dia

Tijdens een ontgroening bij studentenclub Reuzegom in Leuven overleed drie jaar geleden een 20-jarige ingenieursstudent, Sanda Dia. De achttien leden van de studentenclub, die de ontgroening hadden geleid, leken aan een zware straf te ontkomen. Totdat misdaadjournalist Pieter Huyberechts in de zaak dook en een onthutsende reconstructie schreef. Hij publiceerde zijn boek: Sanda Dia: de doop die leidde tot de dood. Bij Talkshow M vertelde hij dat het werken aan het boek indruk op hem maakte: "Ze werden in een rivier gegooid en de lichaamstemperatur daalde snel."

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Misdaadjournalist Pieter Huyberechts in Talkshow M over fatale ontgroening Sanda Dia of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV