3Lab: Huisje, Boompje... Weduwe gemist? Bekijk hier de hele uitzending

3Lab: Huisje, Boompje... Weduwe gemist? Bekijk hier de hele uitzending

3Lab: Huisje, Boompje... Weduwe gemist? Bekijk hier de hele uitzending Hoe rouw je als je generatiegenoten bezig zijn met álles behalve de dood Marieke en Marieke verloren beide op jonge leeftijd hun partner. Op zoek naar herkenning ontmoetten ze elkaar in 2018 op een weduwenforum. Voor elkaarMarieke (29) en Marieke (34) hadden het voor elkaar: een mooi huis, fijn werk en het belangrijkste: een hele leuke man. Totdat ze op 25- en 30-jarige leeftijd hun partner verloren. HumorDe toekomst aan diggelen en het rouwproces begint. Maar: hoe doe je dat als generatiegenoten bezig zijn met álles behalve de dood? Eén ding is duidelijk: humor mag niet ontbreken. DraadOp geheel eigen wijze proberen 'widowchicks' Marieke en Marieke de draad van het leven weer op te pakken. Johan Derksen sloopt Rachel Hazes vanwege reallifesoap: "Eeuwig rouwende weduwe" Bekijk deze video » Video: Film over Deventer Moordzaak hoopt ander licht op de zaak te werpen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Hoe rouw je als je generatiegenoten bezig zijn met álles behalve de dood Marieke en Marieke verloren beide op jonge leeftijd hun partner. Op zoek naar herkenning ontmoetten ze elkaar in 2018 op een weduwenforum.

Voor elkaar
Marieke (29) en Marieke (34) hadden het voor elkaar: een mooi huis, fijn werk en het belangrijkste: een hele leuke man. Totdat ze op 25- en 30-jarige leeftijd hun partner verloren.

Humor
De toekomst aan diggelen en het rouwproces begint. Maar: hoe doe je dat als generatiegenoten bezig zijn met álles behalve de dood? Eén ding is duidelijk: humor mag niet ontbreken.

Draad
Op geheel eigen wijze proberen 'widowchicks' Marieke en Marieke de draad van het leven weer op te pakken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV