Humberto: Johnny de Mol blikt terug op eerste maanden HLF8

Humberto: Johnny de Mol blikt terug op eerste maanden HLF8

De eerste maanden van de nieuwe talkshow van Johnny de Mol, HLF8, zitten erop. Hoe vindt hij het gaan? "Mijn gevoel is dat we er lekker in zitten, dat we een beetje op stoom beginnen te raken. Maar ja, niks zo veranderlijk als een talkshow en de kijker. Je zal moeten blijven leveren, je zal moeten blijven knallen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 12 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Humberto: Johnny de Mol blikt terug op eerste maanden <em>HLF8</em> De eerste maanden van de nieuwe talkshow van Johnny de Mol, HLF8, zitten erop. Hoe vindt hij het gaan? "Mijn gevoel is dat we er lekker in zitten, dat we een beetje op stoom beginnen te raken. Maar ja, niks zo veranderlijk als een talkshow en de kijker. Je zal moeten blijven leveren, je zal moeten blijven knallen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 12 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.
TV :
Humberto: Johnny de Mol blikt terug op eerste maanden HLF8


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Johnny de Mol blikt terug op eerste maanden HLF8 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV