Joris Linssen in Op1 over nieuw en ontroerend seizoen van Joris' Kerstboom

Joris Linssen in Op1 over nieuw en ontroerend seizoen van Joris' Kerstboom

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 13 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Joris Linssen</em> in <em>Op1</em> over nieuw en ontroerend seizoen van <em>Joris' Kerstboom</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 13 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Joris Linssen is in de decembermaand terug met een het oude vertrouwde Joris' Kerstboom. Joris gaat met een kerstboom op het dak van zijn auto door Nederland om mensen een bezoek te brengen. Bij Op1 vertelt hij over het nieuwe seizoen van zijn programma. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Het nieuwe seizoen van Joris' Kerstboom is vanaf maandag 20 december vijf avonden rond 21.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Joris' Kerstboom terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Joris Linssen in Op1 over nieuw en ontroerend seizoen van Joris' Kerstboom

Joris Linssen is in de decembermaand terug met een het oude vertrouwde Joris' Kerstboom. Joris gaat met een kerstboom op het dak van zijn auto door Nederland om mensen een bezoek te brengen. Bij Op1 vertelt hij over het nieuwe seizoen van zijn programma.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven.

Het nieuwe seizoen van Joris' Kerstboom is vanaf maandag 20 december vijf avonden rond 21.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Joris' Kerstboom terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV