Kijk LIVE naar persconferentie 14 december over verlenging avondlockdown

Kijk LIVE naar persconferentie 14 december over verlenging avondlockdown

TERUGKIJKEN: hele persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van 14 december.

Kijk hierboven op dinsdag 14 december vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Vanavond (dinsdag 14 december) geven Mark Rutte en Hugo de Jonge weer een persconferentie over de coronamaatregelen. Belangrijkste nieuws: de avondlockdown die onlangs werd afgekondigd wordt verlengd tot na de jaarwisseling.

Kerstvakantie
Op het gebied van de coronamaatregelen lijkt er verder niets bij te komen, maar er wordt wel gesproken over een mogelijk verlengde Kerstvakantie om het virus terug te dringen. Het kabinet zou erover nadenken om basisscholen een week eerder te sluiten, waardoor leerlingen vanaf aankomend weekend al Kerstvakantie hebben, om de omikronvariant te bestrijden.

Kijk hierboven op dinsdag 14 december vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van 26 november, terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie 14 december</em> over verlenging avondlockdown TERUGKIJKEN: hele persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van 14 december. Kijk hierboven op dinsdag 14 december vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Vanavond (dinsdag 14 december) geven Mark Rutte en Hugo de Jonge weer een persconferentie over de coronamaatregelen. Belangrijkste nieuws: de avondlockdown die onlangs werd afgekondigd wordt verlengd tot na de jaarwisseling. KerstvakantieOp het gebied van de coronamaatregelen lijkt er verder niets bij te komen, maar er wordt wel gesproken over een mogelijk verlengde Kerstvakantie om het virus terug te dringen. Het kabinet zou erover nadenken om basisscholen een week eerder te sluiten, waardoor leerlingen vanaf aankomend weekend al Kerstvakantie hebben, om de omikronvariant te bestrijden. Kijk hierboven op dinsdag 14 december vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van 26 november, terugkijken. Bekijk ook Mark Rutte trots op wereldkampioen Max Verstappen: "Ga er een glaasje bier op drinken" Bekijk deze video » Persconferentie Rutte dinsdag: dit weten we al (video) Bekijk deze video » Persconferentie dinsdag: 'Avondlockdown met 3 weken verlengd en scholen week eerder dicht' (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie 14 december over verlenging avondlockdown


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie 14 december over verlenging avondlockdown of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV