Marco Borsato reageert op aangifte seksueel misbruik: 'Goed dat die aangifte er ligt'

Marco Borsato reageert op aangifte seksueel misbruik: 'Goed dat die aangifte er ligt'

Direct nadat de Telegraaf dinsdagmiddag bekend maakte dat een 22-jarige vrouw aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato heeft gedaan is de geplaagde zanger met een reactie gekomen. Die luidt: 'De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie. Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd.'

'Aantal jaren ontuchtige handelingen'
De jonge vrouw claimt dat er gedurende een aantal jaren sprake is geweest van het plegen van ontuchtige handelingen. Het zijn heftige aantijgingen, die hard door Borsato ontkend worden maar die vermoedelijk wel alsnog een flinke weerslag zullen hebben op hem en zijn gezin. Het Openbaar Ministerie zal de zaak in onderzoek nemen en kan daar verder op dit moment nog geen toelichting op geven, aldus de Telegraaf.

<em>Marco Borsato</em> reageert op aangifte seksueel misbruik: 'Goed dat die aangifte er ligt' Direct nadat de Telegraaf dinsdagmiddag bekend maakte dat een 22-jarige vrouw aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato heeft gedaan is de geplaagde zanger met een reactie gekomen. Die luidt: 'De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie. Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd.' 'Aantal jaren ontuchtige handelingen'De jonge vrouw claimt dat er gedurende een aantal jaren sprake is geweest van het plegen van ontuchtige handelingen. Het zijn heftige aantijgingen, die hard door Borsato ontkend worden maar die vermoedelijk wel alsnog een flinke weerslag zullen hebben op hem en zijn gezin. Het Openbaar Ministerie zal de zaak in onderzoek nemen en kan daar verder op dit moment nog geen toelichting op geven, aldus de Telegraaf. Bekijk ook Evert Santegoeds: 'Marco Borsato zat te stuiteren op de bank in Alkmaar' (video) Bekijk deze video » Video: Yvonne Coldeweijer reageert op statement Marco Borsato Bekijk deze video » Shownieuws: Verwarring over onderzoek van Marco Borsato (video) Bekijk deze video »
Show :
Marco Borsato reageert op aangifte seksueel misbruik: 'Goed dat die aangifte er ligt'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV