Beau: is de vrouw van Olav Mol blij dat hij vaker thuis zal zijn? "Valt nog te bezien"

Beau: is de vrouw van Olav Mol blij dat hij vaker thuis zal zijn? "Valt nog te bezien"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 14 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 december terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: is de vrouw van <em>Olav Mol</em> blij dat hij vaker thuis zal zijn? &quot;Valt nog te bezien&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 14 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 december terugkijken bij Gids.tv. Olav Mol is door Viaplay bij het grofvuil gezet, maar de stem van de Formule 1 blijft wel gewoon verbonden aan Ziggo Sport en Grand Prix Radio. Beau van Erven Dorens vraagt zich af of de vrouw van Mol blij is dat hij daardoor wat vaker thuis zal zijn, en niet elke week het Formule 1-circus achterna hoeft te reizen. "Dat valt nog te bezien," grapt Mol. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: is de vrouw van Olav Mol blij dat hij vaker thuis zal zijn? "Valt nog te bezien"

Olav Mol is door Viaplay bij het grofvuil gezet, maar de stem van de Formule 1 blijft wel gewoon verbonden aan Ziggo Sport en Grand Prix Radio. Beau van Erven Dorens vraagt zich af of de vrouw van Mol blij is dat hij daardoor wat vaker thuis zal zijn, en niet elke week het Formule 1-circus achterna hoeft te reizen. "Dat valt nog te bezien," grapt Mol.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV