Ik vertrek met de Scheetjes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek met de Scheetjes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek met de Scheetjes gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ik vertrek gaat in deze aflevering terug naar 'De Scheetjes', Hans en Karin die in 2015 een mini-adventure golfbaan startten op Bonaire. FenomeenDe golfbaan werd een groot succes en De Scheetjes worden al snel een bekend fenomeen op het eiland. Zes jaar later is alles anders. Karin is halsoverkop teruggekomen naar Nederland. De Scheetjes zijn uit elkaar. HoopTerwijl Karin een nieuw leven probeert op te bouwen, runt Hans in zijn eentje de golfbaan. Diep in zijn hart hoopt hij dat zijn vrouw weer terugkomt, maar Karin heeft heel andere plannen. VriendschapVerder is deze week te zien hoe twee Ik vertrek-stellen samen het avontuur aangaan. Na het zien van elkaars afleveringen jaren geleden is er een vriendschap ontstaan tussen Roos, Ieke, Kees en Monique. Beide stellen wonen al jaren met plezier in Duitsland en hebben hun eigen bedrijf. De Scheetjes na waterramp op Bonaire: "Nooit eerder meegemaakt" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: opnieuw een flinke domper voor de Scheetjes op Bonaire Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Ik vertrek gaat in deze aflevering terug naar 'De Scheetjes', Hans en Karin die in 2015 een mini-adventure golfbaan startten op Bonaire.

Fenomeen
De golfbaan werd een groot succes en De Scheetjes worden al snel een bekend fenomeen op het eiland. Zes jaar later is alles anders. Karin is halsoverkop teruggekomen naar Nederland. De Scheetjes zijn uit elkaar.

Hoop
Terwijl Karin een nieuw leven probeert op te bouwen, runt Hans in zijn eentje de golfbaan. Diep in zijn hart hoopt hij dat zijn vrouw weer terugkomt, maar Karin heeft heel andere plannen.

Vriendschap
Verder is deze week te zien hoe twee Ik vertrek-stellen samen het avontuur aangaan. Na het zien van elkaars afleveringen jaren geleden is er een vriendschap ontstaan tussen Roos, Ieke, Kees en Monique. Beide stellen wonen al jaren met plezier in Duitsland en hebben hun eigen bedrijf.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik Vertrek


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV