Halve finale Expeditie Robinson: de snelste puzzelaar wordt derde finalist

Halve finale Expeditie Robinson: de snelste puzzelaar wordt derde finalist

In Expeditie Robinson stijgt de spanning want de finale zit eraan te komen. Robbert Rodenburg en Britte Lagher hebben al een plek in de eindstrijd weten te bemachtigen en het is de grote vraag wie deze twee zal vergezellen. De overige kandidaten moeten strijden voor deze finaleplek en de snelste puzzelaar wint. Wie dat is, zie je in de uitzending van vanavond.

Bekijk de video van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Halve finale <em>Expeditie Robinson</em>: de snelste puzzelaar wordt derde finalist In Expeditie Robinson stijgt de spanning want de finale zit eraan te komen. Robbert Rodenburg en Britte Lagher hebben al een plek in de eindstrijd weten te bemachtigen en het is de grote vraag wie deze twee zal vergezellen. De overige kandidaten moeten strijden voor deze finaleplek en de snelste puzzelaar wint. Wie dat is, zie je in de uitzending van vanavond. Bekijk de video van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Zien: Robbert Rodenburg wint halve finaleproef en is tweede finalist Expeditie Robinson Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Britte en Robbert vieren dat ze naar de finale gaan Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Halve finale Expeditie Robinson: de snelste puzzelaar wordt derde finalist

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV