De Reis van je Genen: Loes' zoektocht naar haar vader begint op de landingsbaan

De Reis van je Genen: Loes' zoektocht naar haar vader begint op de landingsbaan

De vader van Loes werd tijdens de Koude Oorlog vanuit de Verenigde Staten uitgezonden naar Nederland. Daar leert hij de moeder van Loes kennen, die ongepland zwanger raakt. Om haar vader te kunnen vinden heeft Loes de hulp van familiedetective Els Leijs en presentatrice Caroline Tensen ingeschakeld. Bekijk hieronder een fragment van De Reis van je Genen met Loes.

Lees verder onder de video.

<em>De Reis van je Genen</em>: Loes' zoektocht naar haar vader begint op de landingsbaan De vader van Loes werd tijdens de Koude Oorlog vanuit de Verenigde Staten uitgezonden naar Nederland. Daar leert hij de moeder van Loes kennen, die ongepland zwanger raakt. Om haar vader te kunnen vinden heeft Loes de hulp van familiedetective Els Leijs en presentatrice Caroline Tensen ingeschakeld. Bekijk hieronder een fragment van De Reis van je Genen met Loes. Lees verder onder de video. BijzonderWeten zij de vader van Loes met behulp van haar DNA te vinden? Loes vindt het bijzonder en spannend. Ze was al eens geweest bij de landingsbaan, maar nu is het anders: "Veel bijzonderder is het nu eigenlijk", zegt ze in het fragment hierboven. De Reis Van je Genen is elke dinsdag om 20:30 uur bij RTL 4 te zien. Je kunt alle fragmenten van De Reis Van je Genen terugkijken via Gids.tv of kijk alvast vooruit bij Videoland. Bekijk ook Bekijk de promo van De Reis Van Je Genen: vanaf 7 december te zien Bekijk deze video » Hartverscheurend: vader wijst Rodney af in De Reis Van Je Genen (video) Bekijk deze video »
TV :
De Reis van je Genen: Loes' zoektocht naar haar vader begint op de landingsbaan

Bijzonder
Weten zij de vader van Loes met behulp van haar DNA te vinden? Loes vindt het bijzonder en spannend. Ze was al eens geweest bij de landingsbaan, maar nu is het anders: "Veel bijzonderder is het nu eigenlijk", zegt ze in het fragment hierboven.

De Reis Van je Genen is elke dinsdag om 20:30 uur bij RTL 4 te zien. Je kunt alle fragmenten van De Reis Van je Genen terugkijken via Gids.tv of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV