Bekijk de eerste beelden van Het Perfecte Plaatje-finale deel 2: "Ongelooflijk"

Bekijk de eerste beelden van Het Perfecte Plaatje-finale deel 2: "Ongelooflijk"

Woensdag 15 december tijdens het eerste deel van de finale van Het Perfecte Plaatje moest Georgina Verbaan het spel verlaten. Vanavond zien we het tweede deel van de finale met de twee overgebleven finalisten Patrick Martens en Frits Sissing. Zij moeten een onderwater fotoshoot doen, bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden van <em>Het Perfecte Plaatje</em>-finale deel 2: &quot;Ongelooflijk&quot; Woensdag 15 december tijdens het eerste deel van de finale van Het Perfecte Plaatje moest Georgina Verbaan het spel verlaten. Vanavond zien we het tweede deel van de finale met de twee overgebleven finalisten Patrick Martens en Frits Sissing. Zij moeten een onderwater fotoshoot doen, bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Dramatische duikFrits en Patrick zijn op Bonaire en doen natuurlijk een onderwatershoot, want die prachtige vissen wil je niet mislopen. Maar sierlijk in het water duiken, is nogal een dingetje. Patrick Martens duikt wel heel dramatisch het water in. Bekijk de beelden hierboven. De grote finale van Het Perfecte Plaatje is woensdag 22 december om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Video: Georgina hoopt dat Patrick Martens de finale van Het Perfecte Plaatje wint Bekijk deze video » Missie 538: Bridget Maasland veilt naaktfoto uit Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de eerste beelden van Het Perfecte Plaatje-finale deel 2: "Ongelooflijk"

Dramatische duik
Frits en Patrick zijn op Bonaire en doen natuurlijk een onderwatershoot, want die prachtige vissen wil je niet mislopen. Maar sierlijk in het water duiken, is nogal een dingetje. Patrick Martens duikt wel heel dramatisch het water in. Bekijk de beelden hierboven.

De grote finale van Het Perfecte Plaatje is woensdag 22 december om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de eerste beelden van Het Perfecte Plaatje-finale deel 2: "Ongelooflijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV