Flikken Maastricht seizoen 16 start vrijdag: bekijk recap van wat eerder gebeurde

Flikken Maastricht seizoen 16 start vrijdag: bekijk recap van wat eerder gebeurde

Vanavond is het dan eindelijk zover, het zestiende seizoen van de populaire politieserie Flikken Maastricht gaat van start. De fans hebben een tijdje op deze nieuwe reeks moeten wachten, dus het kan geen kwaad om even wat oude beelden terug te kijken. In de video hieronder zie je dan ook een samenvatting van wat er hiervoor gebeurde in Flikken Maastricht, om je geheugen even op te frissen…

Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht is vanaf vrijdag 7 januari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv.

<em>Flikken Maastricht</em> seizoen 16 start vrijdag: bekijk recap van wat eerder gebeurde Vanavond is het dan eindelijk zover, het zestiende seizoen van de populaire politieserie Flikken Maastricht gaat van start. De fans hebben een tijdje op deze nieuwe reeks moeten wachten, dus het kan geen kwaad om even wat oude beelden terug te kijken. In de video hieronder zie je dan ook een samenvatting van wat er hiervoor gebeurde in Flikken Maastricht, om je geheugen even op te frissen… Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht is vanaf vrijdag 7 januari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv. Victor Reinier lovend over nieuwe seizoen Flikken Maastricht: "Spannendste tot nu" Bekijk deze video » Oda Spelbos (Marion uit Flikken Maastricht) was getuige van gewapende overval in nachtcafé (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV