Nieuwsuur: Ford Fischer filmde Capitoolbestorming en geeft beelden vrij

Nieuwsuur: Ford Fischer filmde Capitoolbestorming en geeft beelden vrij

Duizenden betogers marcheerden een jaar geleden richting het Capitool op aandringen van Donald Trump. Ze braken bij aankomst deuren en ramen en er kwamen zelfs mensen om tijdens het incident. Videojournalist Ford Fischer was erbij in Amerika, hij heeft alles op film staan en deelt deze beelden nu, een jaar na de bestorming met ons.

Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder.

<em>Nieuwsuur</em>: Ford Fischer filmde <em>Capitoolbestorming</em> en geeft beelden vrij Duizenden betogers marcheerden een jaar geleden richting het Capitool op aandringen van Donald Trump. Ze braken bij aankomst deuren en ramen en er kwamen zelfs mensen om tijdens het incident. Videojournalist Ford Fischer was erbij in Amerika, hij heeft alles op film staan en deelt deze beelden nu, een jaar na de bestorming met ons. Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder. Bekijk ook Buitenhof gemist? Heineken vertrok niet uit Amerika vanwege Donald Trump Bekijk deze video » Tom Kleijn in Talkshow M: "BLM-shooter Kyle Rittenhouse door Trump als held gezien" Bekijk deze video » Erik Mouthaan blikt bij Beau terug op bestorming Capitool: "Volgende keer met guns?" Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur: Ford Fischer filmde Capitoolbestorming en geeft beelden vrij


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: Ford Fischer filmde Capitoolbestorming en geeft beelden vrij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV