Teun van de Keuken fileert Schijf van Vijf-dieet: "Daar kom je juist van aan"

Teun van de Keuken fileert Schijf van Vijf-dieet: "Daar kom je juist van aan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 12 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.

<em>Teun van de Keuken</em> fileert Schijf van Vijf-dieet: &quot;Daar kom je juist van aan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 12 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv. De afgelopen anderhalf jaar heeft Keuringsdienst van waarde-presentator Teun van de Keuken maar liefst zeven diëten geprobeerd. Dat verliep met wisselend succes. Zo is hij kritisch op het Schijf van Vijf-dieet. Aan het eind van de dag kreeg hij bijvoorbeeld meldingen op de app als "je moet nog een plak kaas eten", terwijl hij geen honger meer had. En wat bleek? Van de Keuken kwam zelfs aan van dit dieet. Daarom heeft hij nu zelf een boek geschreven. Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Teun van de Keuken fileert Schijf van Vijf-dieet: "Daar kom je juist van aan"

De afgelopen anderhalf jaar heeft Keuringsdienst van waarde-presentator Teun van de Keuken maar liefst zeven diëten geprobeerd. Dat verliep met wisselend succes. Zo is hij kritisch op het Schijf van Vijf-dieet. Aan het eind van de dag kreeg hij bijvoorbeeld meldingen op de app als "je moet nog een plak kaas eten", terwijl hij geen honger meer had. En wat bleek? Van de Keuken kwam zelfs aan van dit dieet. Daarom heeft hij nu zelf een boek geschreven.

Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Teun van de Keuken fileert Schijf van Vijf-dieet: "Daar kom je juist van aan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV