Beau gemist? Jaïr Ferwerda blikt terug op eerste week nieuwe ministers: "Rollercoaster"

Beau gemist? Jaïr Ferwerda blikt terug op eerste week nieuwe ministers: "Rollercoaster"

Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Jaïr Ferwerda blikt terug op eerste week nieuwe ministers: &quot;Rollercoaster&quot; Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 14 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 januari terugkijken bij Gids.tv. Jaïr Ferwerda peilde vrijdag de indrukken van de nieuwe bewindslieden in hun eerste werkweek. En dat bleek al meteen een heftige week, met lange wachtrijen in Groningen en een corona-persconferentie op vrijdag. Ernst Kuipers noemt zijn eerste week een rollercoaster. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Albert Verlinde in Beau: "Er is te weinig lobby voor de cultuur" (video) Bekijk deze video » Eredivisie-directeur Jan de Jong in Beau: "Voetballen met publiek kan gewoon veilig" Bekijk deze video » Angela de Jong in Beau: "Heren van VI Vandaag begonnen slecht, maar het wordt beter" Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Jaïr Ferwerda blikt terug op eerste week nieuwe ministers: "Rollercoaster"

Jaïr Ferwerda peilde vrijdag de indrukken van de nieuwe bewindslieden in hun eerste werkweek. En dat bleek al meteen een heftige week, met lange wachtrijen in Groningen en een corona-persconferentie op vrijdag. Ernst Kuipers noemt zijn eerste week een rollercoaster.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Jaïr Ferwerda blikt terug op eerste week nieuwe ministers: "Rollercoaster" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV