Simone Kleinsma en Sor blikken vooruit op finale Maestro: "Mooie muziek spelen"

Simone Kleinsma en Sor blikken vooruit op finale Maestro: "Mooie muziek spelen"

Simone Kleinsma en rapper Sor nemen het vanavond tegen elkaar op in de finale van het televisieprogramma Maestro. Beide componisten hebben de afgelopen weken enorm hard toegewerkt naar de finale, toch kan er maar één naar huis gaan met de gouden baton. RTL Boulevard sprak de finalisten in aanloop naar de finale.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Simone Kleinsma</em> en <em>Sor</em> blikken vooruit op finale <em>Maestro</em>: &quot;Mooie muziek spelen&quot; Simone Kleinsma en rapper Sor nemen het vanavond tegen elkaar op in de finale van het televisieprogramma Maestro. Beide componisten hebben de afgelopen weken enorm hard toegewerkt naar de finale, toch kan er maar één naar huis gaan met de gouden baton. RTL Boulevard sprak de finalisten in aanloop naar de finale. Tekst gaat verder onder de video. Plezier makenSimone en Sor vertellen dat ze beide gewoon gaan genieten op het podium, ze hopen dat er mooie muziek gespeelt gaat worden. Toch zijn er ook zenuwen in het spel bij Simone Kleinsma: "Ik hoop gewoon dat het allemaal goed gaat en dat het een mooie uitzending wordt." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. De finale van Maestro is zondag 16 januari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Aantijgingen seksueel overschrijdend gedrag geen invloed op huwelijk Ali B Bekijk deze video » Anouk stapt per direct op als coach The Voice of Holland: "Dapper besluit" Bekijk deze video » Video: Australisch Hof maakt einde aan soap rondom Novak Djokovic Bekijk deze video » Video: Datingfraudeurs hebben recordbedrag van 7,5 miljoen euro buitgemaakt Bekijk deze video » Arno Kantelberg mist WIDM-maatje Welmoed Sijtsma: "Jammer dat ze eruit ging" Bekijk deze video » Video: Arno Kantelberg over het ontstaan en succes achter de NFT’S Bekijk deze video » Jim Carrey ondergewaardeerd als acteur: "Hij kan echt alles" (video) Bekijk deze video »
TV :
Simone Kleinsma en Sor blikken vooruit op finale Maestro: "Mooie muziek spelen"

Plezier maken
Simone en Sor vertellen dat ze beide gewoon gaan genieten op het podium, ze hopen dat er mooie muziek gespeelt gaat worden. Toch zijn er ook zenuwen in het spel bij Simone Kleinsma: "Ik hoop gewoon dat het allemaal goed gaat en dat het een mooie uitzending wordt."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

De finale van Maestro is zondag 16 januari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Simone Kleinsma en Sor blikken vooruit op finale Maestro: "Mooie muziek spelen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV