Simone Kleinsma en Sor blikken vooruit op finale Maestro: "Mooie muziek spelen"

Simone Kleinsma en Sor blikken vooruit op finale Maestro: "Mooie muziek spelen"

Simone Kleinsma en rapper Sor nemen het vanavond tegen elkaar op in de finale van het televisieprogramma Maestro. Beide componisten hebben de afgelopen weken enorm hard toegewerkt naar de finale, toch kan er maar één naar huis gaan met de gouden baton. RTL Boulevard sprak de finalisten in aanloop naar de finale.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Simone Kleinsma</em> en <em>Sor</em> blikken vooruit op finale <em>Maestro</em>: &quot;Mooie muziek spelen&quot; Simone Kleinsma en rapper Sor nemen het vanavond tegen elkaar op in de finale van het televisieprogramma Maestro. Beide componisten hebben de afgelopen weken enorm hard toegewerkt naar de finale, toch kan er maar één naar huis gaan met de gouden baton. RTL Boulevard sprak de finalisten in aanloop naar de finale. Tekst gaat verder onder de video. Plezier makenSimone en Sor vertellen dat ze beide gewoon gaan genieten op het podium, ze hopen dat er mooie muziek gespeelt gaat worden. Toch zijn er ook zenuwen in het spel bij Simone Kleinsma: "Ik hoop gewoon dat het allemaal goed gaat en dat het een mooie uitzending wordt." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. De finale van Maestro is zondag 16 januari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv.
TV :
Simone Kleinsma en Sor blikken vooruit op finale Maestro: "Mooie muziek spelen"

Plezier maken
Simone en Sor vertellen dat ze beide gewoon gaan genieten op het podium, ze hopen dat er mooie muziek gespeelt gaat worden. Toch zijn er ook zenuwen in het spel bij Simone Kleinsma: "Ik hoop gewoon dat het allemaal goed gaat en dat het een mooie uitzending wordt."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

De finale van Maestro is zondag 16 januari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV