Zien: Johnny de Mol bespreekt al het nieuws over misstanden bij The Voice of Holland

Zien: Johnny de Mol bespreekt al het nieuws over misstanden bij The Voice of Holland

Talentenjacht The Voice of Holland ligt sinds afgelopen weekend flink onder vuur. Meerdere betrokkenen van het programma worden via het YouTube-programma BOOS beschuldigd van vermeend machtsmisbruik en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Johnny de Mol bespreekt in zijn talkshow HLF8 alle misstanden bij het programma.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Johnny de Mol</em> bespreekt al het nieuws over misstanden bij <em>The Voice of Holland</em> Talentenjacht The Voice of Holland ligt sinds afgelopen weekend flink onder vuur. Meerdere betrokkenen van het programma worden via het YouTube-programma BOOS beschuldigd van vermeend machtsmisbruik en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Johnny de Mol bespreekt in zijn talkshow HLF8 alle misstanden bij het programma. Tekst gaat verder onder de video. Misstanden The Voice of HollandYouTube-programma BOOS van presentator Tim Hofman bracht de zaak over de talentenjacht aan het rollen, niet veel later erkende bandleider Jeroen Rietbergen zijn betrokkenheid en besloot op te stappen. Dit resulteerde in een relatiebreuk met Linda de Mol. Daarnaast zou er ook een aangifte bij het OM liggen tegen coach Ali B. Ook bij Anouk is de maat compleet vol, ze stopt per direct als coach bij The Voice of Holland. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: 'Erg verdrietige Linda de Mol opgevangen door blonde vriendinnen' Bekijk deze video » Albert Verlinde: 'Humberto Tan appte leuke vrouwen na uitzendingen Late Night' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Misstanden The Voice of Holland
YouTube-programma BOOS van presentator Tim Hofman bracht de zaak over de talentenjacht aan het rollen, niet veel later erkende bandleider Jeroen Rietbergen zijn betrokkenheid en besloot op te stappen. Dit resulteerde in een relatiebreuk met Linda de Mol. Daarnaast zou er ook een aangifte bij het OM liggen tegen coach Ali B. Ook bij Anouk is de maat compleet vol, ze stopt per direct als coach bij The Voice of Holland.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Johnny de Mol bespreekt al het nieuws over misstanden bij The Voice of Holland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV