DNA Onbekend gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DNA Onbekend gemist? Bekijk hier de hele uitzending
DNA Onbekend: nakomertje van wie?

DNA Onbekend gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week helpt Dionne Stax onder anderen de 44-jarige Gozina. Ze is een nakomertje in een gezin met zeven broers en zussen en wil weten wie haar echte vader is. DonkerderOpvallend aan het gezin is dat drie van de broers en zussen donkerder zijn dan de rest. Moeder Anna geeft dan ook toe dat deze drie niet van vader Andries zijn, maar van de Marokkaanse arbeidsmigranten die een tijd lang een kamer bij ze huurden. TwijfelGozina vraagt dan hoe het met haar zit, maar haar moeder zegt dat Gozina wel van vader Andries is. Gozina twijfelt hieraan. En nu haar beide ouders overleden zijn, wil ze graag duidelijkheid. Was Andries wel echt haar vader of niet? DNA Onbekend: Lenie krijgt na 60 jaar antwoord over haar vader : "Mag ik juichen?" Bekijk deze video » DNA Onbekend VIPS: 'André Hazes, Marco Borsato is jouw vader' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week helpt Dionne Stax onder anderen de 44-jarige Gozina. Ze is een nakomertje in een gezin met zeven broers en zussen en wil weten wie haar echte vader is.

Donkerder
Opvallend aan het gezin is dat drie van de broers en zussen donkerder zijn dan de rest. Moeder Anna geeft dan ook toe dat deze drie niet van vader Andries zijn, maar van de Marokkaanse arbeidsmigranten die een tijd lang een kamer bij ze huurden.

Twijfel
Gozina vraagt dan hoe het met haar zit, maar haar moeder zegt dat Gozina wel van vader Andries is. Gozina twijfelt hieraan. En nu haar beide ouders overleden zijn, wil ze graag duidelijkheid. Was Andries wel echt haar vader of niet?

Bekijk hier alle video's en artikelen van DNA Onbekend

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DNA Onbekend gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV