Bekijk de trailer van Raising Dion seizoen 2, 1 februari op Netflix

Bekijk de trailer van Raising Dion seizoen 2, 1 februari op Netflix

Het superheldenverhaal van Nicole Reese, een moeder, maar tevens ook weduwe die op een bepaalde dag vast moet stellen dat haar zoon Dion over bovennatuurlijke krachten beschikt. Dion probeert in het tweede seizoen zijn krachten aan te scherpen met behulp van een trainer.

Bekijk de trailer van <em>Raising Dion</em> seizoen 2, 1 februari op Netflix Het superheldenverhaal van Nicole Reese, een moeder, maar tevens ook weduwe die op een bepaalde dag vast moet stellen dat haar zoon Dion over bovennatuurlijke krachten beschikt. Dion probeert in het tweede seizoen zijn krachten aan te scherpen met behulp van een trainer. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je Raising Dion kunt streamen. Bekijk ook Bekijk de trailer van Against the Ice: vanaf 2 maart te zien bij Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van The Cuphead Show!: vanaf 18 februari te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Raising Dion seizoen 2, 1 februari op Netflix

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je Raising Dion kunt streamen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Raising Dion seizoen 2, 1 februari op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV