Opsporing Verzocht: man loopt schedelfractuur op bij woningoverval Nuland

Opsporing Verzocht: man loopt schedelfractuur op bij woningoverval Nuland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 januari terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: man loopt schedelfractuur op bij woningoverval <em>Nuland</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 januari terugkijken. In de nacht van 17 op 18 januari is een woning in Nuland overvallen door twee daders. Desbetreffende daders hebben dusdanig geweld gebruikt tijdens de overval dat de bewoner van het huis een schedelfractuur oploopt. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: man loopt schedelfractuur op bij woningoverval Nuland

In de nacht van 17 op 18 januari is een woning in Nuland overvallen door twee daders. Desbetreffende daders hebben dusdanig geweld gebruikt tijdens de overval dat de bewoner van het huis een schedelfractuur oploopt.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: man loopt schedelfractuur op bij woningoverval Nuland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV