Opsporing Verzocht: ICI PARIS XL op het Buikslotermeerplein overvallen

Opsporing Verzocht: ICI PARIS XL op het Buikslotermeerplein overvallen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 januari terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: ICI PARIS XL op het Buikslotermeerplein overvallen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 januari terugkijken. Drie jong ogende daders dachten hun slag in ICI PARIS XL aan het Buikslotermeerplein te slaan, maar de overval verliep niet volgens plan. De politie is op zoek naar de jonge mannen die op dinsdag 29 juni 2021 de parfumerie overvielen. Buit verlorenOp de beelden is te zien hoe rond 09.50 uur drie overvallers de winkel binnen stormden. Eén van hen dook direct een stelling in en begon te graaien. Een ander ging gewapend met een groot vleesmes op het personeel af. Terwijl zijn handlangers bij de ingang bleven, rende hij met het mes door de winkel. Het personeel kon voor zijn neus de kantoordeur dichtgooien. Vermoedelijk kreeg hij toen pas door dat hij als enige nog in de winkel was. De andere twee waren amper voorbij de poortjes gekomen en verloren tijdens hun vlucht ook nog eens de buit. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Opsporing Verzocht gemist? 45-jarige man van dichtbij in gezicht geschoten in Rotterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: Cosmeticadieven in Kruidvat-filialen gefilmd Bekijk deze video »
TV :
Opsporing Verzocht: ICI PARIS XL op het Buikslotermeerplein overvallen

Drie jong ogende daders dachten hun slag in ICI PARIS XL aan het Buikslotermeerplein te slaan, maar de overval verliep niet volgens plan. De politie is op zoek naar de jonge mannen die op dinsdag 29 juni 2021 de parfumerie overvielen.

Buit verloren
Op de beelden is te zien hoe rond 09.50 uur drie overvallers de winkel binnen stormden. Eén van hen dook direct een stelling in en begon te graaien. Een ander ging gewapend met een groot vleesmes op het personeel af. Terwijl zijn handlangers bij de ingang bleven, rende hij met het mes door de winkel. Het personeel kon voor zijn neus de kantoordeur dichtgooien. Vermoedelijk kreeg hij toen pas door dat hij als enige nog in de winkel was. De andere twee waren amper voorbij de poortjes gekomen en verloren tijdens hun vlucht ook nog eens de buit.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: ICI PARIS XL op het Buikslotermeerplein overvallen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV