Kijken: Steeds meer kritiek over onderzoek naar misstanden The Voice of Holland

Kijken: Steeds meer kritiek over onderzoek naar misstanden The Voice of Holland

Eén van de eerste dingen die producent ITV deed is een onafhankelijk onderzoek instellen naar de praktijken rond The Voice of Holland, die donderdag in een uitzending van BOOS aan het licht zullen komen. Toch is er heel wat kritiek op dit onderzoek.

Kijken: Steeds meer kritiek over <em>onderzoek</em> naar misstanden <em>The Voice of Holland</em> Eén van de eerste dingen die producent ITV deed is een onafhankelijk onderzoek instellen naar de praktijken rond The Voice of Holland, die donderdag in een uitzending van BOOS aan het licht zullen komen. Toch is er heel wat kritiek op dit onderzoek. Bekijk hier waar en wanneer BOOS over The Voice of Holland te zien is. KritiekEr is veel kritiek op het bureau dat ITV in de hand heeft genomen: er zijn weinig specialisten op het gebied van zedenzaken en het bureau zou al vaker in de arm zijn genomen door ITV: "Ik vind dat je in dit soort grote affaires iedere schijn van partijdigheid moet vermijden", stelt John van den Heuvel. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Kijken: Steeds meer kritiek over onderzoek naar misstanden The Voice of Holland

Bekijk hier waar en wanneer BOOS over The Voice of Holland te zien is.

Kritiek
Er is veel kritiek op het bureau dat ITV in de hand heeft genomen: er zijn weinig specialisten op het gebied van zedenzaken en het bureau zou al vaker in de arm zijn genomen door ITV: "Ik vind dat je in dit soort grote affaires iedere schijn van partijdigheid moet vermijden", stelt John van den Heuvel.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijken: Steeds meer kritiek over onderzoek naar misstanden The Voice of Holland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV