Johnny de Mol in HLF8: 'Vader John komt na uitzending BOOS met reactie'

Johnny de Mol in HLF8: 'Vader John komt na uitzending BOOS met reactie'

Bekijk hier de reactie van Johnny de Mol op het The Voice Of Holland-schandaal.

Johnny de Mol heeft in HLF8 al eerder gereageerd op alle commotie rond het grensoverschrijdende gedrag achter de schermen bij The Voice Of Holland. Maar tot nu toe bleef het stil rond zijn vader, Talpa-baas John de Mol. Johnny heeft inmiddels in zijn talkshow HLF8 laten weten dat De Mol de uitzending van BOOS van donderdagmiddag wil afwachten, dan zal hij ‘uiteraard’ met een reactie komen.

Bekijk de video van Hart Van Nederland hieronder. Lees hier waar en wanneer je de uitzending van BOOS over het The Voice-schandaal kunt zien.

Johnny de Mol in <em>HLF8</em>: 'Vader John komt na uitzending <em>BOOS</em> met reactie' Bekijk hier de reactie van Johnny de Mol op het The Voice Of Holland-schandaal. Johnny de Mol heeft in HLF8 al eerder gereageerd op alle commotie rond het grensoverschrijdende gedrag achter de schermen bij The Voice Of Holland. Maar tot nu toe bleef het stil rond zijn vader, Talpa-baas John de Mol. Johnny heeft inmiddels in zijn talkshow HLF8 laten weten dat De Mol de uitzending van BOOS van donderdagmiddag wil afwachten, dan zal hij ‘uiteraard’ met een reactie komen. Bekijk de video van Hart Van Nederland hieronder. Lees hier waar en wanneer je de uitzending van BOOS over het The Voice-schandaal kunt zien. BEAU: Oud-coach Nick Schilder "niet bewust" van misstanden bij The Voice Bekijk deze video » LuckyTV: muurschildering Ali B moet verdwijnen na The Voice-rel Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol in HLF8: 'Vader John komt na uitzending BOOS met reactie' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV