Zien: volgens Gideon van Meijeren is Ernst Kuipers minister door "te likken naar boven"

Zien: volgens Gideon van Meijeren is Ernst Kuipers minister door "te likken naar boven"

Gideon van Meijeren van Forum voor Democratie heeft weer van zich laten horen in het coronadebat met de nieuwe minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Ernst Kuipers. Hij opende namelijk meteen de aanval op de minister.

Lees verder onder de video.

Zien: volgens <em>Gideon van Meijeren</em> is Ernst Kuipers minister door &quot;te likken naar boven&quot; Gideon van Meijeren van Forum voor Democratie heeft weer van zich laten horen in het coronadebat met de nieuwe minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Ernst Kuipers. Hij opende namelijk meteen de aanval op de minister. Lees verder onder de video. "Smakeloos"Van Meijeren betoogt dat Kuipers minister is geworden door "naar boven te likken en naar onderen te trappen". Met deze belachelijke uitspraken gaat het Kamerlid van Forum voor Democratie opnieuw een grens over, en dat vindt ook voorzitter Vera Bergkamp niet oké. Die grijpt meteen in en noemt het "smakeloos". Bekijk de beelden van Gideon van Meijeren hierboven. Bekijk ook Video: Hugo de Jonge ziet verband bedreigingen en woorden Forum Voor Democratie Bekijk deze video » Zien: Johan Derksen heeft spijt van stem op "op hol geslagen idioot" Thierry Baudet Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: volgens Gideon van Meijeren is Ernst Kuipers minister door "te likken naar boven"

"Smakeloos"
Van Meijeren betoogt dat Kuipers minister is geworden door "naar boven te likken en naar onderen te trappen". Met deze belachelijke uitspraken gaat het Kamerlid van Forum voor Democratie opnieuw een grens over, en dat vindt ook voorzitter Vera Bergkamp niet oké. Die grijpt meteen in en noemt het "smakeloos".

Bekijk de beelden van Gideon van Meijeren hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: volgens Gideon van Meijeren is Ernst Kuipers minister door "te likken naar boven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV