Zien: René van der Gijp vergelijkt column Angela de Jong met uitspraak Albert Verlinde

Zien: René van der Gijp vergelijkt column Angela de Jong met uitspraak Albert Verlinde

In de nasleep van de rel bij The Voice of Holland heeft Angela de Jong ook weer een vileine column geschreven, waarin ze schrijft dat er in Laren veel meer mannen rondlopen die seksueel misbruik op hun kerfstok hebben. Dit schiet bij de heren van VI Vandaag in het verkeerde keelgaat.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van donderdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>René van der Gijp</em> vergelijkt column Angela de Jong met uitspraak <em>Albert Verlinde</em> In de nasleep van de rel bij The Voice of Holland heeft Angela de Jong ook weer een vileine column geschreven, waarin ze schrijft dat er in Laren veel meer mannen rondlopen die seksueel misbruik op hun kerfstok hebben. Dit schiet bij de heren van VI Vandaag in het verkeerde keelgaat. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van donderdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Albert VerlindeJohan Derksen vindt dat De Jong hier probeert om goedkoop te scoren en René van der Gijp vergelijkt haar column zelfs met de actie van Albert Verlinde, die uit het niets Humberto Tan leek te beschuldigen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Volgens Van der Gijp maakt De Jong nu ook gebruik van de tactiek "gewoon maar iets roepen". Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Britt Dekker maakt Ali B met de grond gelijk na #BOOS: "Misbaksel" Bekijk deze video » VI Vandaag gemist? Ook Britt Dekker heeft "nare ervaring" gehad bij RTL Bekijk deze video » Advocaat Job Knoester neemt Ali B in bescherming: "Voorzichtig zijn met hem" (video) Bekijk deze video » VI Vandaag: Rob Goossens werd "misselijk" van verhalen Ali B en Jeroen Rietbergen Bekijk deze video » VI Vandaag: volgens Rob Goossens heeft Jeroen Rietbergen veel vrouwen "buiten de deur" gezien Bekijk deze video » Rob Goossens onthult in VI Vandaag: "Ali B en vrouw Breghje zijn al jaar uit elkaar" Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Albert Verlinde
Johan Derksen vindt dat De Jong hier probeert om goedkoop te scoren en René van der Gijp vergelijkt haar column zelfs met de actie van Albert Verlinde, die uit het niets Humberto Tan leek te beschuldigen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Volgens Van der Gijp maakt De Jong nu ook gebruik van de tactiek "gewoon maar iets roepen".

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: René van der Gijp vergelijkt column Angela de Jong met uitspraak Albert Verlinde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV