I Can See Your Voice aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

I Can See Your Voice aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

I Can See Your Voice aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending I Can See Your Voice met Fred van Leer als zeemeermin vervangt The Voice Bekijk deze video » Nu RTL The Voice of Holland voorlopig heeft opgeschort na de beschuldigingen van ongewenst gedrag achter de schermen, wordt de vrijdagavond de komende weken ingevuld door een nieuw seizoen van de muzikale spelshow I Can See Your Voice. Elke vrijdag om 20.00 uur op RTL 4. ValsElke week halen zeven kandidaten alles uit de kast om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Maar niet alles is wat het lijkt, want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen. PanelHet is aan de panelleden om te raden of iemand een gouden keeltje heeft of zo vals als een kraai zingt zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen. DuetIn verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. En dan wordt duidelijk welke kwaliteiten hij of zij werkelijk in huis heeft... Nienke Wijnhoven (The Voice): 'Toen heeft Jeroen Rietbergen me betast' (Beau) Bekijk deze video » Angela de Jong is geschrokken van Voice of Holland-rel: "Dat het zó groot zou zijn..." Bekijk deze video » Ali B schold 15-jarig zusje Nienke Wijnhoven verrot: "Je moet je fucking bek houden, kutwijf" Bekijk deze video » Shownieuws: 'Jeroen Rietbergen verliet huis Linda op vrijdag al' Bekijk deze video »
Uitzending :
I Can See Your Voice aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Nu RTL The Voice of Holland voorlopig heeft opgeschort na de beschuldigingen van ongewenst gedrag achter de schermen, wordt de vrijdagavond de komende weken ingevuld door een nieuw seizoen van de muzikale spelshow I Can See Your Voice. Elke vrijdag om 20.00 uur op RTL 4.

Vals
Elke week halen zeven kandidaten alles uit de kast om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Maar niet alles is wat het lijkt, want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen.

Panel
Het is aan de panelleden om te raden of iemand een gouden keeltje heeft of zo vals als een kraai zingt zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen.

Duet
In verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. En dan wordt duidelijk welke kwaliteiten hij of zij werkelijk in huis heeft...

Bekijk hier alle video's en artikelen van I Can See Your Voice

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op I Can See Your Voice aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV