SPOILER: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2022 (video)

SPOILER: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2022 (video)

De nieuwe winnaar van De Slimste Mens is vanavond opgestaan naar een zinderende finale. Bekijk de winnaar hieronder.

Lees verder onder de post.

Winnaar
Hij was de torenhoge favoriet, en ook in de finale stelde hij niet teleur.Jacob Derwig is slimste! In zijn dankwoord richtte hij zich tot het Nederlandse publiek. Hij roept iedereen op om dit jaar weer naar het theater te gaan. "We hebben u gemist."

Bekijk de Instagrampost van De Slimste Mens hierboven.

SPOILER: dit is de winnaar van <em>De Slimste Mens</em> 2022 (video) De nieuwe winnaar van De Slimste Mens is vanavond opgestaan naar een zinderende finale. Bekijk de winnaar hieronder. Lees verder onder de post. View this post on Instagram A post shared by De slimste mens (@deslimstemens_nl) WinnaarHij was de torenhoge favoriet, en ook in de finale stelde hij niet teleur.Jacob Derwig is slimste! In zijn dankwoord richtte hij zich tot het Nederlandse publiek. Hij roept iedereen op om dit jaar weer naar het theater te gaan. "We hebben u gemist." Bekijk de Instagrampost van De Slimste Mens hierboven. Bekijk ook De Slimste Mens: Maarten van Rossem over hoe je een aanslag op Rotterdam pleegt Bekijk deze video » Maarten van Rossem: ‘Er zaten afschuwelijke kandidaten in De Slimste Mens’ Bekijk deze video » Zien: Jacob Derwig deed voor zijn dochter mee aan De slimste mens Bekijk deze video »

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op SPOILER: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2022 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV