Johan Derksen reageert in VI Vandaag op cijfers uitstoot Tata Steel

Johan Derksen reageert in VI Vandaag op cijfers uitstoot Tata Steel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> reageert in <em>VI Vandaag</em> op cijfers uitstoot Tata Steel Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Het RIVM twijfelt aan de gepubliceerde cijfers van Tata Steel. De daadwerkelijke uitstoot van schadelijke stoffen zou veel hoger liggen dan wat de cijfers nu stellen. Johan Derksen springt in VI Vandaag op de bres: "Een krachtige regering zou dit niet toestaan." Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het RIVM twijfelt aan de gepubliceerde cijfers van Tata Steel. De daadwerkelijke uitstoot van schadelijke stoffen zou veel hoger liggen dan wat de cijfers nu stellen. Johan Derksen springt in VI Vandaag op de bres: "Een krachtige regering zou dit niet toestaan."

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen reageert in VI Vandaag op cijfers uitstoot Tata Steel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV