Ontstaat er opnieuw liefde tussen kandidaten tijdens Big Brother?

Ontstaat er opnieuw liefde tussen kandidaten tijdens Big Brother?

Naast de bloeiende liefde tussen Vera en Dimitri, zijn er nog twee kandidaten die elkaar wel zien zitten. Het gaat om Leroy en Amy. Leroy wil namelijk wel carpaccio met Amy eten als ze het huis verlaten. Er is echter wel een probleempje: Amy is vegetarisch!

Big Brother 2022 is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en daarnaast ook te bekijken via Videoland. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Ontstaat er opnieuw <em>liefde</em> tussen kandidaten tijdens <em>Big Brother</em>? Naast de bloeiende liefde tussen Vera en Dimitri, zijn er nog twee kandidaten die elkaar wel zien zitten. Het gaat om Leroy en Amy. Leroy wil namelijk wel carpaccio met Amy eten als ze het huis verlaten. Er is echter wel een probleempje: Amy is vegetarisch! Big Brother 2022 is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en daarnaast ook te bekijken via Videoland. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Big Brother: tranen bij leuke maar ook onaangename verrassingen voor bewoners Bekijk deze video » Drama in Big Brother: Amy in tranen als ze wordt beschuldigd van fluisteren Bekijk deze video » ‘Stokertje’ Amy afgemaakt in Big Brother om spelen van ‘fucking lelijk spel’ Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ontstaat er opnieuw liefde tussen kandidaten tijdens Big Brother? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV