Zien: demonstratie tegen seksuele intimidatie in het openbaar vervoer

Zien: demonstratie tegen seksuele intimidatie in het openbaar vervoer

Zien: demonstratie tegen <em>seksuele intimidatie</em> in het openbaar vervoer Een landelijke campagne tegen seksuele intimidatie in het openbaar vervoer. Dat willen Emma de Miranda en Stefanie Koning van het Instagramaccount 'Say No More'. Zaterdag organiseerden ze een demonstratie tegen grensoverschrijdend gedrag in het ov. Broodnodig, want honderden vrouwen krijgen er jaarlijks mee te maken. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Twee galago-aapjes geboren in DierenPark Amersfoort: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video » Zien: ook ministers geschokt en ‘misselijk’ door uitzending BOOS over The Voice Bekijk deze video » Video: Telefoon Centrum Seksueel Geweld roodgloeiend na BOOS-uitzending Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een landelijke campagne tegen seksuele intimidatie in het openbaar vervoer. Dat willen Emma de Miranda en Stefanie Koning van het Instagramaccount 'Say No More'. Zaterdag organiseerden ze een demonstratie tegen grensoverschrijdend gedrag in het ov. Broodnodig, want honderden vrouwen krijgen er jaarlijks mee te maken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: demonstratie tegen seksuele intimidatie in het openbaar vervoer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV