RTL Boulevard: wat is er aan de hand met de gezondheid van Celine Dion?

RTL Boulevard: wat is er aan de hand met de gezondheid van Celine Dion?

<em>RTL Boulevard</em>: wat is er aan de hand met de gezondheid van <em>Celine Dion</em>? Met al haar megahits is Celine Dion al jaren niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Het gaat echter niet zo goed met de wereldster. Er staan nog tientallen shows op de agenda, maar de zangeres heeft haar agenda helemaal schoon moeten vegen vanwege aanhoudende ernstige gezondheidsproblemen. In RTL Boulevard hoorde je wat er aan de hand is. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending RTL Boulevard: Monica Geuze doet bijzondere onthulling over naam lifestyle-lijn Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Horeca- en cultuursector klaar voor versoepelingen: 'Eindelijk!' Bekijk deze video » RTL Boulevard: hereniging vader met dochtertje eindigt in nachtmerrie in Ontvoerd Bekijk deze video » Zien: BN’ers halen uit naar Katja Schuurman vanwege 'hypocriet statement' Bekijk deze video » Zien: Voor dit bedrag is het Franse chateau van de Meilandjes verkocht Bekijk deze video » Video: Nikkie Plessen vertelt hoe je betaalbaar en trendy op wintersport kan gaan Bekijk deze video » Video: Verdachten overval waardentransport Amsterdam schoten niet gericht op politie Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: wat is er aan de hand met de gezondheid van Celine Dion?

Met al haar megahits is Celine Dion al jaren niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Het gaat echter niet zo goed met de wereldster. Er staan nog tientallen shows op de agenda, maar de zangeres heeft haar agenda helemaal schoon moeten vegen vanwege aanhoudende ernstige gezondheidsproblemen. In RTL Boulevard hoorde je wat er aan de hand is.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: wat is er aan de hand met de gezondheid van Celine Dion? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV