Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Married At First Sight: vader van Rowan gaat lekker los op de dansvloer Bekijk deze video » Married At First Sight: Maurice en Arjan zien elkaar voor het eerst Bekijk deze video » Married At First Sight: Joep vraagt mama advies voor trouwpak Bekijk deze video » Married At First Sight: Sander en Astrid weerzien elkaar op Mallorca Bekijk deze video » Married At First Sight: Astleigh en Rowan krijgen 'knuffel'-opdracht van de expert Bekijk deze video » Deze week staan Arjan en Maurice op het punt om te gaan trouwen in Married At First Sight. De spanning loopt daarbij op. TraantjeVerder kiezen Joep en Caroline in deze aflevering hun trouwkleding uit en de moeder van Caroline pinkt een traantje weg. HuwelijksreisSander en Astrid zijn op huwelijksreis naar Mallorca. Rowan en Astleigh zijn getrouwd en beleven direct intieme momenten samen. Over dit programmaVerschillende koppels wagen de sprong in het diepe door met elkaar te trouwen, zonder elkaar ooit eerder gezien te hebben. Iedereen is gematcht door een team van experts op basis van de wetenschap en leggen hiermee het liefdes-lot compleet in hun handen. Van screendagen, de ceremonie en alle perikelen die daarna volgen: Carlo Boszhard volgt het bijzondere traject op de voet. Married At First Sight: Rowan & Astleigh geven elkaar het ja-woord Bekijk deze video » MAFS: Carlo Boszhard gaat langs bij potentiële love birds Joep en Caroline Bekijk deze video » Zien: Bekende Moppentopper keert terug als bruidegom in Married at First Sight Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week staan Arjan en Maurice op het punt om te gaan trouwen in Married At First Sight. De spanning loopt daarbij op.

Traantje
Verder kiezen Joep en Caroline in deze aflevering hun trouwkleding uit en de moeder van Caroline pinkt een traantje weg.

Huwelijksreis
Sander en Astrid zijn op huwelijksreis naar Mallorca. Rowan en Astleigh zijn getrouwd en beleven direct intieme momenten samen.

Over dit programma
Verschillende koppels wagen de sprong in het diepe door met elkaar te trouwen, zonder elkaar ooit eerder gezien te hebben. Iedereen is gematcht door een team van experts op basis van de wetenschap en leggen hiermee het liefdes-lot compleet in hun handen. Van screendagen, de ceremonie en alle perikelen die daarna volgen: Carlo Boszhard volgt het bijzondere traject op de voet.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV