Zien: Extreme uitval openbaar vervoer door personeel in quarantaine: "Vooral in de stad"

Zien: Extreme uitval openbaar vervoer door personeel in quarantaine: "Vooral in de stad"

Zien: Extreme uitval <em>openbaar vervoer</em> door personeel in quarantaine: &quot;Vooral in de stad&quot; Kijk op dinsdag 25 januari vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van premier Rutte en minister Kuipers. De dienstregeling van het openbaar vervoer in Nederland is flink aangepast. Veel personeel zit ziek thuis of in quarantaine. Daardoor vallen treinen, metro's en bussen door heel het land uit. Vooral bij het stadsvervoer is dat merkbaar, zo schrijft De Telegraaf. In Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vallen veel bussen en metro's uit. Bekijk de WNL-video over de dienstregeling van het openbaar vervoer hierboven. Bekijk ook Persconferentie Rutte: 'Woensdag weer uit eten, naar de bios en meeschreeuwen bij voetbalwedstrijden' (video) Bekijk deze video » Zien: Komt er versoepeling van de quarantaineregels voor basisscholen? Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Extreme uitval openbaar vervoer door personeel in quarantaine: "Vooral in de stad"

Kijk op dinsdag 25 januari vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van premier Rutte en minister Kuipers.

De dienstregeling van het openbaar vervoer in Nederland is flink aangepast. Veel personeel zit ziek thuis of in quarantaine. Daardoor vallen treinen, metro's en bussen door heel het land uit. Vooral bij het stadsvervoer is dat merkbaar, zo schrijft De Telegraaf. In Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vallen veel bussen en metro's uit. Bekijk de WNL-video over de dienstregeling van het openbaar vervoer hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Extreme uitval openbaar vervoer door personeel in quarantaine: "Vooral in de stad" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV