Jordi Versteegden over verklaring The Voice-regisseur: "Lees geen respect terug" (video)

Jordi Versteegden over verklaring The Voice-regisseur: "Lees geen respect terug" (video)

De regisseur van The Voice of Holland heeft na een stilte van zich laten horen. Hij reageert op de aflevering van BOOS over seksueel grensoverschrijdend gedrag waarin ook hij genoemd is naast Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen. Er is een aangifte gedaan tegen de regisseur waarop hij reageert zichzelf niet te herkennen in de beschuldigingen. Jordi Versteegden reageert: "Heb ergens respect, ik lees dat niet terug in zijn verklaring."

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

<em>Jordi Versteegden</em> over verklaring <em>The Voice-regisseur</em>: &quot;Lees geen respect terug&quot; (video) De regisseur van The Voice of Holland heeft na een stilte van zich laten horen. Hij reageert op de aflevering van BOOS over seksueel grensoverschrijdend gedrag waarin ook hij genoemd is naast Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen. Er is een aangifte gedaan tegen de regisseur waarop hij reageert zichzelf niet te herkennen in de beschuldigingen. Jordi Versteegden reageert: "Heb ergens respect, ik lees dat niet terug in zijn verklaring." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Wim Kieft in VI Vandaag: "Ali B is te veel in zichzelf gaan geloven" Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen: 'Tim Hofman verdient geen ridderorde of Televizierring voor BOOS over The Voice' Bekijk deze video » Rob Goossens over reactie regisseur The Voice: "Vraag me af of hij er goed aan heeft gedaan" Bekijk deze video »
Nieuws :
Jordi Versteegden over verklaring The Voice-regisseur: "Lees geen respect terug" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jordi Versteegden over verklaring The Voice-regisseur: "Lees geen respect terug" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV