Video: Romee Strijd en Laurens van Leeuwen over aankomende bruiloft

Video: Romee Strijd en Laurens van Leeuwen over aankomende bruiloft

Romee Strijd is door haar vriend Laurens van Leeuwen, de zoon van EO-presentator Bert van Leeuwen, ten huwelijk gevraagd. De twee gaan niet voor een bruiloft met veel toeters en bellen maar houden het klein: "We willen een intieme, kleine bruiloft met alleen vrienden en familie", vertelt het model. Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Video: <em>Romee Strijd</em> en Laurens van Leeuwen over aankomende bruiloft Romee Strijd is door haar vriend Laurens van Leeuwen, de zoon van EO-presentator Bert van Leeuwen, ten huwelijk gevraagd. De twee gaan niet voor een bruiloft met veel toeters en bellen maar houden het klein: "We willen een intieme, kleine bruiloft met alleen vrienden en familie", vertelt het model. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: Romee Strijd doet boekje open over loodzware eisen in modellenwerk Bekijk deze video » Albert Verlinde gaat door het stof voor Humberto Tan, "Ongelofelijk veel spijt" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Romee Strijd en Laurens van Leeuwen over aankomende bruiloft of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV